Tervetuloa syksy ja kaikki tapahtumat!

Tänään eletään elokuun (ja kesän) viimeistä päivää. Toivottavasti sinulla oli hyvä kesä! Nyt on aika kääntää katseet tulevaan syksyyn ja runsaaseen tapahtuma- ja webinaaritarjontaan.

Syyskuun alussa järjestetään mielenkiintoisia webinaareja. Tiistaina 6.9. aiheena on Vastuullisuus ja kestävä kehitys. Mitä vastuullisuudella ja kestävällä kehityksellä tarkoitetaan? Millaisia toimia se vaatii nuorisoseuroilta? Miten seurojen toiminnasta voi tehdä ilmastoystävällisempää? Tilaisuudessa saa hyviä vinkkejä sekä kiinnostavia esimerkkejä aiheeseen liittyen.

Toinen kiinnostava webinaari on Rahat jakoon! -webinaari ke 14.9. Aiheena on erilaiset avustukset, jäsenedut ja seurojen varainhankinta. Kannattaa tulla kuulolle! Kaikkiin webinaareihin pääset ilmoittautumaan tapahtumakalenterin kautta.

Jos et halua osallistua virtuaalisiin kohtaamisiin webinaareissa tai Iltateehetkessä (ke 21.9.), niin nähdäänkö Tanssitoimijoiden tapaamisessa Hollolassa syyskuun lopulla tai Aluefoorumissa lokakuun lopulla? Olisi kiva jutella ja vaihtaa kuulumisia. Toiminnanohjaajan työssä parasta on ihmisten kohtaaminen ja toivoisinkin näkeväni teitä näissä tapaamisissa.

Hyvää alkavaa syksyä, toivottelee toiminnanohjaaja Johanna