Kurssit ja koulutukset

Järjestyksenvalvojan kertauskoulutus (8h/pvä) la 24.4.2021

(Huom! muuttunut päivä)

Koulutus (8 x 45 minuuttia) on tarkoitettu henkilöille, joiden järjestyksenvalvojakortin voimassaoloaika on menossa umpeen ja haluavat edelleen toimia järjestyksenvalvojan tehtävissä.

Aika: lauantaina 24.4.2021 klo 9.00 – 17.00

Paikka: Suomen Nuorisoseurat ry / Lahden aluetoimisto, Rautatienkatu 3, sisäpiha, Lahti

Kouluttaja: Timo Komonen

Koulutusaineisto: Aineisto on tulostettavissa. Jos mahdollista, lataa aineisto www.poliisi.fi sivuilta pdf -tiedostona (yli 100 sivua!) omalle kannettavalle tai tabletille tai älypuhelimeen ja ota laite mukaan. Näin vältyt tulostamiselta ja voit seurata opetusta sähköisen aineiston avulla. Huom! Jokaisella kurssilaisella on oltava oma aineisto koulutuksen aikana. Kouluttaja on luvannut lainata kurssin ajaksi kurssilaisille aineiston. Voit myös ostaa aineiston kurssipaikalla, mutta tee aineistotilaus ilmoittautumisen yhteydessä.

Kurssimaksu: Jäsenille 55€ /henkilö ja muille 85€ / henkilö. Ilmoittautuminen: Pe 16.4.2021 mennessä hannu.nipuli[at]nuorisoseurat.fi

Tiedustelut: sähköpostitse hannu.nipuli[at]nuorisoseurat.fi tai puh. 050 468 6388

Järjestyksenvalvojan peruskurssi Lahdessa 9. – 11.4. 1.osa ja 16. -18.4.2021 2.osa

Aikataulu taukoineen: PE klo. 18.00-21.00 LA ja SU klo 9.00 -17.00.

Peruskoulutuksen kesto on 40 oppituntia. Koulutuksen lopuksi on maksimissaan 90 min pituinen pakollinen teoriakoe.

Paikka: Suomen Nuorisoseurat ry /Lahden aluetoimisto, Rautatienkatu 3, sisäpiha, Lahti

Kurssin vastuukouluttaja: Timo Komonen

Kurssimaksu: jäsenet 155€ / osallistuja, muut 180€ / osallistuja. Kurssimaksu laskutetaan.

Ilmoittautumiset viimeistään MA 29.3.2021 sähköpostitse hannu.nipuli[at]nuorisoseurat.fi puh. 050-468 6388. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro laskutusosoite ja nuorisoseurasi (mikäli olet jäsen).

Koulutusaineisto on tulostettavissa. Jos mahdollista, lataa aineisto www.poliisi.fi sivuilta pdf -tiedostona (yli 100 sivua!) omalle kannettavalle tai tabletille tai älypuhelimeen ja ota laite mukaan. Näin vältyt tulostamiselta ja voit seurata opetusta sähköisen aineiston avulla. Huom! Jokaisella kurssilaisella on oltava oma aineisto koulutuksen aikana. Kouluttaja on luvannut lainata kurssin ajaksi kurssilaisille aineiston. Koulutuksen lopuksi on maksimissaan 90 min pituinen pakollinen teoriakoe. Teoriakokeen hyväksytysti läpäisseet saavat todistuksen järjestyksenvalvojan perustutkinnosta ja voivat toimia lain mukaan järjestyksenvalvojina haettuaan poliisilta järjestyksenvalvojakortin. Kortin voimassaoloaika on viisi vuotta kortin myöntämispäivästä.

Jotta kurssi voidaan toteuttaa, osanottajia kurssille pitää olla vähintään 8 kpl. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua maksutta ilmoittautumisajan kuluessa sähköpostitse yllä olevaan osoitteeseen. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvasta perumisesta tai peruuttamatta jättämisestä veloitetaan koko kurssin maksu, jos esteellisyydestä ei ole esittää lääkärintodistusta.

Koulutuksen järjestäjät: Suomen Nuorisoseurat ry Lahden aluetoimisto / Kansalaisfoorumi