Palkkatuetut työpaikat Etelä-Hämeessä

Etelä-Hämeen alueella toimiva Leipää ja kulttuuria -hankkeella on aika ajoin etsinnässä työntekijöitä palkkatuettuihin työpaikkoihin. Kauttamme on työllistytty esimerkiksi kulttuurituotannon, toimistotyöntekijän, tarjoilijan ja kiinteistönhoitajan tehtäviin. Edellytyksenä kaikkiin palkkatukitöihin on palkkatukioikeus, jota voi tiedustella TE-toimiston henkilöasiakaspalvelusta. Lisätietoa hankkeen tarjoamista työllistämismahdollisuuksista voi tiedustella kaikilta hankkeen työntekijöiltä.

Palkkatukeen on tullut muutoksia vuodelle 2017 tultaessa. Hämeen TE-toimiston toiminta-alueella palkkatukea suunnataan yrityksiin. Yhdistyksiin ja kunta-sektorille on mahdollista tietyin poikkeuksin työllistyä palkkatuettuun työsuhteeseen enintään kuuden kuukauden ajaksi. Lisätietoa palkkatuen muutoksista Hämeen TE-toimiston tiedotteesta.

Yhdistyksille, säätiöille ja uskonnollisille yhteisöille tarkoitettuun 100 % palkkatukeen on tullut vuonna 2017 rajoituksia, joista kerrotaan tarkemmin toisessa Hämeen TE-toimiston tiedotteessa. Tiedotteen mukaan 100 % palkkatuen myöntämistä rajataan vuonna 2017 Leipää ja kulttuuria -hankkeen kaltaisten työllisyyshankkeiden ja vastaavien toimijoiden asiakkaille.