Työtä nuorille ja pitkäaikaistyöttömille

Leipää ja kulttuuria on nuorisoseurojen työllistämishanke. Hankkeen tavoitteena on edistää erityisesti nuorten asemaa työmarkkinoilla etsimällä työttömille nuorille työkokeilupaikkoja kulttuurialan tehtävistä. Lisäksi hanke työllistää pitkään työttömänä olleita palkkatukitöihin.

Hanke toimii Lahdessa ja Etelä-Hämeen nuorisoseurojen toiminta-alueella. Leipää ja kulttuuria -hankkeita löytyy myös muualta Suomesta.

Lue lisää työkokeilusta

Lue lisää palkkatuesta

Leipää ja kulttuuria on työllistämishanke, joka auttaa sinua löytämään työkokeilu- tai palkkatukipaikan kulttuurialalta. Näiltä sivuilta näet avoimet paikat. Avoimet paikat eivät ole suinkaan ainoita mahdollisuuksia, vaan voimme etsiä räätälöidysti juuri sinun tarpeisiisi sopivia tehtäviä. Tarjoamme lisäksi valmennusta, jonka tavoitteena on edistää työllistymismahdollisuuksiasi jatkossa.

Leipää ja kulttuuria -hankkeen tehtävä on saattaa työn etsijät ja työnantajat yhteen. Hankkeen työntekijät tapaavat jatkuvasti kulttuurialasta kiinnostuneita osaajia, joiden kanssa ryhdytään kartoittamaan sopivaa työkokeilu- tai palkkatukipaikkaa. Hanke etsii vastaavasti kulttuurialalla toimivista yrityksistä ja järjestöistä yhteistyökumppaneita, jotka voivat tarjota uraansa aloittaville nuorille mahdollisuuden kokeilla töitä käytännössä tai palkkatuetun työpaikan pitkään työttömänä olleille. Otathan yhteyttä, jos hankkeen toimintamuoto kuulostaa yrityksenne tai yhdistyksenne kannalta kiinnostavalta.

Työkaluja työllistämiseen

Olemme laatineet työnantajan avuksi työnantajan oppaan, työtodistuspohjan ja muita työnantajana toimimista helpottavaa materiaalia. Työllistämisen apuvälineet löydät nuorisoseurojen työkalupakista.

Nuorisoseura työnantajana

YHTEYSTIEDOT

Olitpa sitten työnantaja tai työnhakija, voit ottaa yhteyttä keneen tahansa hanketyöntekijäämme. Voit lähettää sähköpostia hankkeen yhteiseen osoitteeseen rekry-eh (at) nuorisoseurat.fi tai henkilökohtaisesti, jolloin sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@nuorisoseurat.fi.

Projektipäällikkö

Sinikka Irri

044 7109 441

Hanketyöntekijä

Heikki Hagman

044 0400214

Hanketyöntekijä

Marjo Aalto

044 710 1793

Toimistomme posti- ja käyntiosoite on

Rautatienkatu 3, sisäpiha, vasemmalla oli, jossa lukee "Leipää ja kulttuuria"

05100 Lahti

Olemme tavattavissa Lahden Ohjaamossa ja Vauhdittamon hankepäivissä.

Seuraa meitä Instagramissa @leipaajakulttuuria

Yhteistyössä

Avoimet paikat

Palkkatukipaikat

Työkokeilupaikat

Vuoden 2018 työkokeilupaikat
Leipää ja kulttuuria -työllistämishanke hakee  vuoden 2018 aikana työkokeilijoita monenlaisiin luovien alojen ja kulttuuriin liittyviin tehtäviin. Näille verkkosivuille päivitetään joitakin[...]
Työkokeilupaikka: Teatterin puvustus, Lahti
Leipää ja kulttuuria -työllistämishankkeen yhteistyötahona on kaksi kesäteatteria, jotka molemmat toteuttavat kesän 2017 aikana historiallisiin puitteisiin sijoittuvat esitykset. Asikkalassa toimiva[...]
Työkokeilupaikka: Teatterin puvustus/ompelu, Lahti
Leipää ja kulttuuria -työllistämishankkeen yhteistyötahona on kaksi kesäteatteria, jotka molemmat toteuttavat kesän 2016 aikana historiallisiin puitteisiin sijoittuvat esitykset. Asikkalassa toimiva[...]

​​​Lahden toimistomme hakee media-assistenttia elokuusta 2018 alkaen. Tehtäviin kuuluu tiedottamista, markkinointia sekä yleisiä toimistotehtäviä.


Tietoa hankkeesta

Leipää ja kulttuuria -työllistämishanke on vuodesta 2010 alkaneen toimintansa aikana työllistänyt kymmeniä ihmisiä erilaisiin mielenkiintoisiin tehtäviin kulttuurisen nuorisotyön pariin.

Hankkeemme uusi vaihe alkoi vuoden 2016 alussa. Rahoittajamme ovat Hämeen TE-toimisto ja Lahden kaupunki.

Rekisteröimme henkilöasiakkaamme asiakasrekisteriimme. Katso hankkeen asiakasrekisterin rekisteriseloste.

https://etelahame.nuorisoseurat.fi/jarjesto/tyollistaminen/toimistosihteeria-tarvitaan-tyokokeiluun/