Työtä nuorille ja pitkäaikaistyöttömille

Leipää ja kulttuuria on nuorisoseurojen työllistämishanke. Hankkeen tavoitteena on edistää erityisesti nuorten asemaa työmarkkinoilla etsimällä työttömille nuorille työkokeilupaikkoja kulttuurialan tehtävistä. Lisäksi hanke työllistää pitkään työttömänä olleita palkkatukitöihin. Hankkeen toimisto löytyy Lahdesta.

Leipää ja kulttuuria -hankkeita löytyy myös muualta Suomesta.

Lue lisää työkokeilusta

Lue lisää palkkatuesta

Alla olevista linkeistä löytyvät avoimet työkokeilu- ja palkkatukipaikkamme. Sieltä näet myös kehen työntekijään ottaa yhteyttä paikkaa tiedustellessasi.

Työkokeilupaikat

Palkkatukipaikat

Suunniteltu Teoriaa ja treeniä työelämävalmennus on peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi. 

YHTEYSTIEDOT

Olitpa sitten työnantaja tai työnhakija, voit ottaa yhteyttä keneen tahansa hanketyöntekijäämme. Voit lähettää sähköpostia hankkeen yhteiseen osoitteeseen rekry-eh (at) nuorisoseurat.fi tai henkilökohtaisesti, jolloin sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@nuorisoseurat.fi.

Projektipäällikkö

Sinikka Irri

044 7109 441

Hanketyöntekijä

Heikki Hagman

044 0400214

Hanketyöntekijä

Marjo Aalto

044 710 1793

Toimistomme posti- ja käyntiosoite on

Rautatienkatu 3, sisäpiha, vasemmalla oli, jossa lukee "Leipää ja kulttuuria"

05100 Lahti

Olemme tavattavissa Lahden Ohjaamossa ja Vauhdittamon hankepäivissä.

Yhteistyössä

Tietoa hankkeesta

Leipää ja kulttuuria -työllistämishanke on vuodesta 2010 alkaen työllistänyt kymmeniä ihmisiä erilaisiin kultturialan tehtäviin. Hankkeemme uusi vaihe alkoi v. 2019 alussa. Rahoittajamme ovat Hämeen TE-toimisto ja Lahden kaupunki. Rekisteröimme henkilöasiakkaamme asiakasrekisteriimme. Katso hankkeen asiakasrekisterin rekisteriseloste.