Hankkeemme jatkuu maaliskuun loppuun 2020. Uudet asiakkaat voivat ottaa meihin vielä yhteyttä. Yhteistyökumppaneille neuvomme jatkosta kevään edetessä.  

Työtä nuorille ja pitkäaikaistyöttömille

Olemme Nuorisoseurojen työllistämishanke. Tavoitteenamme on edistää erityisesti nuorten asemaa työmarkkinoilla etsimällä työkokeilupaikkoja kulttuurialan tehtävistä. Lisäksi autamme pitkään työttömänä olleita palkkatukitöihin. Hankkeen toimisto löytyy Lahdesta. 

Leipää ja kulttuuria -hankkeita löytyy myös muualta Suomesta.

Lue lisää työkokeilusta

Lue lisää palkkatuesta

Alla olevista linkeistä löytyvät avoimet työkokeilu- ja palkkatukipaikkamme. Sieltä näet myös kehen työntekijään ottaa yhteyttä paikkaa tiedustellessasi.

Työkokeilupaikat

Palkkatukipaikat


YHTEYSTIEDOT

Olitpa sitten työnantaja tai työnhakija, voit ottaa yhteyttä keneen tahansa hanketyöntekijäämme. Voit lähettää sähköpostia hankkeen yhteiseen osoitteeseen rekry-eh (at) nuorisoseurat.fi tai henkilökohtaisesti, jolloin sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@nuorisoseurat.fi.

Projektipäällikkö

Sinikka Irri

044 7109 441

Työhönvalmentaja

Heikki Hagman

044 0400214

Työhönvalmentaja

Marjo Aalto

044 710 1793

Rautatienkatu 3, sisäpiha, vasemmalla oli, jossa lukee "Leipää ja kulttuuria"

15100 Lahti

Olemme tavattavissa Lahden Ohjaamossa ja Vauhdittamon hankepäivissä.

Yhteistyössä

Tietoa hankkeesta

Leipää ja kulttuuria -työllistämishanke on vuodesta 2010 alkaen työllistänyt kymmeniä ihmisiä erilaisiin kultturialan tehtäviin. Hankkeemme uusi vaihe alkoi v. 2019 alussa. Rahoittajamme ovat Hämeen TE-toimisto ja Lahden kaupunki. Rekisteröimme henkilöasiakkaamme asiakasrekisteriimme. Katso hankkeen asiakasrekisterin rekisteriseloste.