Palkkatukipaikka: Haetaan tapahtumatuottajaa Lahteen

Leipää ja kulttuuria -työllistämishanke etsii tapahtumatuottajaa Lahden kesäteatterin kannatusyhdistys ry:lle.

HUOM! Paikka on täytetty

Lahden kesäteatterin kannatusyhdistys toteuttaa kaupungin alueella teatterituotantoja. Vuoden suurin tapahtuma on kesäisin toteutettava Ainopuiston teatterin kesäteatterituotanto. Ainopuiston teatteri on vuonna 2015 perustettu lahtelainen harrastajateatteri, joka esittää kesäteatteria Lahden historiallisen museon Aino-puistossa. Kesällä 2017 esitettiin näytelmä Punaiset ruusukkeet, jonka toteuttamiseen osallistui yli 40 näyttelijää ja suuri joukko tuotannon tekijöitä. Joulun 2017 aikaan esitetään joulunäytelmä Saiturin joulu. Teatterista löytyy lisätietoa osoitteesta ainopuistonteatteri.fi.

Tapahtumatuottaja työskentelee yhdistyksen tapahtumien tuotannon parissa osallistuen kaikkiin tapahtuman tuotannon vaiheisiin. Tehtävät pitävät sisällään muun muassa tapahtuman suunnittelua ja aikataulutusta, vapaaehtoisten rekrytointia sekä tapahtumaviestintää ja -markkinointia. Tehtävä sopii erityisesti kulttuuri-, taide- ja tapahtumatuotannon tehtäviin suuntaaville. Kokemus tapahtumien järjestämisestä ja projektityöstä on eduksi. Tehtävään haetaan hakijoita, joiden työllistämiseksi järjestöön on käytettävissä 100 % palkkatuki. Tapahtumatuottajan työaika on noin 26 tuntia viikossa.

Hakemukset pyydämme jättämään sähköpostitse osoitteeseen rekry-eh@nuorisoseurat.fi. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan syksyllä 2017 ja työsopimus laaditaan aluksi määräaikaisena 6-kuukaudeksi. On mahdollista, että työsuhde jatkuu vielä pidemmällekin. Aloitamme hakijoiden haastattelut heti ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot:

hanketyöntekijä Sinikka Irri | sinikka.irri@nuorisoseurat.fi | 044 710 9441

projektipäällikkö Sami Tuori | sami.tuori(a)nuorisoseurat.fi | 044 0400 214

Leipää ja kulttuuria -työllistämishanke