Järjestyksenvalvojan peruskurssi 5.–7.10. ja 12.–14.10.2018 Lahdessa

Aikataulu taukoineen:
PE klo. 18.00-21.00

LA ja SU klo 9.00 -17.00. Peruskoulutuksen kesto on 40 oppituntia. Koulutuksen lopuksi on maksimissaan 90 min pituinen pakollinen teoriakoe.

Paikka:
Suomen Nuorisoseurat ry /Etelä-Hämeen aluetoimisto, Rautatienkatu 3, sisäpiha, Lahti

Kurssin vastuukouluttaja: Timo Komonen

Kurssimaksu: jäsenet 155€ / osallistuja, muut 165€ / osallistuja. Kurssimaksu laskutetaan.

Ilmoittautumiset viimeistään MA 24.9.2018
sähköpostitse hannu.nipuli@nuorisoseurat.fi

puh. 050-468 6388

Koulutusaineisto on tulostettavissa https://www.poliisi.fi/instancedata/prime_product_julkaisu/intermin/embeds/poliisiwwwstructure/14739_Jarjestyksenvalvojan_koulutusmateriaali.pdf?7082c61eb43ed388

Jos mahdollista, lataa aineisto pdf -tiedostona (yli 100 sivua!) omalle kannettavalle tai tabletille tai älypuhelimeen ja ota laite mukaan. Näin vältyt tulostamiselta ja voit seurata opetusta sähköisen aineiston avulla.  Huom! Jokaisella kurssilaisella on oltava oma aineisto koulutuksen aikana.
Voit myös ostaa aineiston kurssipaikalla, mutta tee aineistotilaus ilmoittautumisen yhteydessä.

Koulutuksen lopuksi on maksimissaan 90 min pituinen pakollinen teoriakoe.  Teoriakokeen hyväksytysti läpäisseet saavat todistuksen järjestyksenvalvojan perustutkinnosta ja voivat toimia lain mukaan järjestyksenvalvojina haettuaan poliisilta järjestyksenvalvojakortin. Kortin voimassaoloaika on viisi vuotta kortin myöntämispäivästä.

Jotta kurssi voidaan toteuttaa, osanottajia kurssille pitää olla vähintään 8 kpl. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua maksutta ilmoittautumisajan kuluessa sähköpostitse yllä olevaan osoitteeseen.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvasta perumisesta tai peruuttamatta jättämisestä veloitetaan koko kurssin maksu jos esteellisyydestä ei ole esittää lääkärintodistusta.

Koulutuksen järjestäjät:

Suomen Nuorisoseurat ry Etelä-Hämeen aluetoimisto

Kansalaisfoorumi