Palkkatukipaikka: Haetaan keittiötyöntekijää Hollolaan

Leipää ja kulttuuria -työllistämishanke etsii keittiötyöntekijää Hollolan Nuorisoseuralle.

Hollolan Kukonkoivussa sijaitseva Hollolan Nuorisoseurantalo Kukko on suosittu tila perhejuhlille ja yritystilaisuuksille. Keittiötyöntekijä on mukana seurantalossa järjestettävien tilaisuuksien ruokatarjoilujen toteuttamisessa. Työntekijän tehtäviin kuuluu avustaminen keittiössä ja salin puolella työskentely. Salissa työntekijä vastaa noutopöydän (hämäläinen pitopöytä) tarjottavien riittävyydestä ja huolehtii osaltaan asiakkaiden viihtyvyydestä. Varsinaista ruoan valmistusta työhön ei liity.

Hakijalta toivotaan kokemusta ravintolatyöstä, juhlien järjestämisestä tai vastaavista tehtävistä. Arvostamme myös oma-aloitteista organisointikykyä, sujuvaa asiakaspalveluosaamista ja ammattitaitoista työotetta. Tehtävään haetaan hakijoita, joiden työllistämiseksi järjestöön on käytettävissä 100 % palkkatuki. Keittiötyöntekijän työaika on noin 26 tuntia viikossa.

Hakemukset pyydämme jättämään sähköpostitse osoitteeseen rekry-eh(a)nuorisoseurat.fi. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan heinäkuussa 2017 ja sopimus laaditaan määräaikaisena marraskuun loppuun saakka. Aloitamme hakijoiden haastattelut heti ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot:

hanketyöntekijä Marjo Aalto | marjo.aalto(a)nuorisoseurat.fi | 044 710 1793

projektipäällikkö Sami Tuori | sami.tuori(a)nuorisoseurat.fi | 044 0400 214

Leipää ja kulttuuria -työllistämishanke